1 Läs mer >>
Åkte till Ånnaboda utanför Örebro för att heja på maken då han körde backrace med "herr Albin". Viggo följde även han med som supporter. Blev lite suddiga bilder i backen men så kan det gå när man har en make som kör så det ryker : ) för det kan ju inte bero på skakig fotograf ?
På hemvägen åkte vi förbi Ängelsberg i Västmanland ett fantastiskt fint ställe, där finns en fin skulpturpark som jag kan rekomendera. Blev helt facinerad i en skulptur som stod mitt vattnet som ni märker så är den med på flera bilder den är både vacker och lite otäck på samma gång.
 

Backrace i Ånnabod...

0 Läs mer >>
Idag tog vi en tur med mc´n för att titta på Triathlon tävling i Sifferbo. En tävling där alla kunde vara med men som även hade med någon som var mera proffsig. Det var kul att se och jag ångrade lite att jag inte var med ..
Härlig start i Gimmen som sjön heter : )
 
 
Växlingsområdet där cyklarna står lite nonchalant ställda!
Ja det var riktigt kul tävling tyvärr blev det inga bilder på målgången men vi fick en trevlig mc tur och jag fick lite inspiration: )
 
 

Inspiration

1 Läs mer >>
Maken jobbar ju med kablar och fick en överaskning på jobbet häromdagen det var lite mera "kablar" där än vad han räknat med. Det är inte utan att man är glad att inte ha hans jobb : )
 
Har varit en intensiv vecka på jobbet men har hunnit med lite turer i joggingspåret i alla fall. Det går trögt att jogga just nu men eftersom siktet är inställt på halvmarathon i september så är det väl bara att kämpa på. Jag tänker att det borde väl släppa nån gång kan jag tycka ? och gå lite lättare åtminstone.
 
 
 
 
 
 

Arbetsmiljö ?