1 Läs mer >>
 
Lite tradtionell pulkaåkning blev det även i år, Klappar under granen och god julmat sen en promenad med bästa Viggo också som avslutning på Julafton.

Lite julbilder

0 Läs mer >>
 
 
Ja tiden går fort .. nu är det dagen före dopparedagen och snart Julafton. Alla klappar är inköpta och inpacketerade och julefriden håller på att lägga sig.
Har varit en intensiv arbetsperioden med mycket jobb och det som mest hägrar inför julen är nog ledigheten. Dåligt med träning har det blivit också men får se om det inte blir en löprunda till kvällen det är i alla fall planen. Skidorna har ännu ej tagits fram men snö finns det då gott om. Jag har i alla fall köpt två stycken nya pulkor till morgondagens traditionella pulkåkning..
Julgranen är klädd och står och lyser i rummet och jag måste säga att i år har herrarna lyckats vi har nog inte haft en gran som sett så bra ut som i  år :)

Julen står för dörren

0 Läs mer >>
Ja nu har ju äntligen snön kommit och som alltid så blir vi alla lite chockade över att det blir halt att köra bil och för den delen även att gå. Lite av ett äventyr bara att gå ut med hunden, det gäller att lära sig att ramla snyggt och säkert. Planen för idag är lite hushållsarbete, lite tv tittande då det både är skidskytte och längdåkning på tv´n. Sen gäller det förståss att pynta inför första advent. Ja även en löprunda står på dagordningen då jag ställde in den i går när snön vräkte ner, har införskaffat broddar till skorna så det blir nog ett försök senare idag.
 

Snön är här :)