0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
I dag är en sån där dag då tvivlet kommer. Kroppen känns tung ont i huvudet ... känns som en mycket dålig idé att anmäla sig till Säter Triahlon. Tröttheten står som spön i backen och laddad nej det är jag inte. Har haft en bra dag annars varit på min målar kurs och fortsatt att vara kreativ. Försöker inte hamna i prestation utan bara måla. Målade utomhus i solen en stund vilket var en intressant upplevelse blev lite gräs i målning men det gjorde inte så mycket.
Ja puh känns nog bättre i morgon för start blir det nog på lördag men måste bara gnälla lite först ....
Ja så här vacker är man då i en våtdräkt : ) får väl se till att använda den på lördag då ....
 

Uppladdning ???

0 Läs mer >>
Hela denna veckan måndag till fredag går jag grundkurs i Vedic Art i KLosterskokan i Avesta. Helt fantastiskt att få skapa utan krav på att prestera. Man veta aldrig vad det ska bli och det blir inte som man har tänkt : )
 

Vedic Art kurs

0 Läs mer >>
Jag nu är det ju semester så då får det bli lite soffhäng med bästaste Viggo. Han tycker om att mysa i soffan med matte.
Nästa vecka ska jag gå Vedic Art kurs hela veckan och det ser jag verkligen fram emot. Ska bli skönt med lite avslappnande målning utan krav på prestation, känns som det behövs nu.
 
 

Soffhäng med Viggo

2 Läs mer >>


I går på självaste midsommarafton bar det av till Orsa och Orsa Bajk´n en mountainbiketävling, lite naivt hade jag och min kollega anmält oss, med villfarelsen att det skulle gå mest på skogsvägar. Det visade sig att det inte gick speciellt mycket på skogsvägar utan majoriteten av de  25 kilometrarna gick på stigar, med lera, djup och lös sand stenar rötter ja ni vet sånt som finns i skogen och som om man tänker efter är underlag som man kör moutainbike på. Blev väl lite som en chock för mig och jag tog mig runt på min envishet. Vissa partiera var det rena rama stupen nedför och uppför med sand och rötter och stenar som det nästan inte gick att gå i.
 Jag är djupt impad av dessa förare som kastar sig utför dessa stup utan att tveka.

Så här såg de ut innan start och jag kan ju informera om att jag hade vettet att ställa mig längst bak för att slippa bli över cyklad. Förövrigt en possition som jag höll genom hela loppet : )


Äntligen i MÅL!!!
Jag passar på att tacka min supporter och teamchef och tillika make Tomas för att han orkade vänta på att jag skulle ta mig i mål samt även min kollega Eva som också fick stå i målet och vänta.Fanns kändisar i leden, Anna Haag sprang i på en 4:e plats i klassen för 15 km löpning.
Ja det blev en lite annorlunda midsommarafton : )


Orsa Bajk´n

1 Läs mer >>

Träningen mot Triathlon fortsätter, försöker varva cykel, löpning och simning. Det börjar närma sig med stormsteg. Men först så ligger en mtb tävling i Orsa på midsommarafton. Vet inte riktigt hur det gick till men nu är jag anmäld i alla fall.

Köpt ny cykeln i veckan och hoppas på att det ska gå bättre att cykla och framför allt fortare : ) Nu har jag hört att 95% hänger på föraren så jag ska väl inte hoppas för mycket men men ...

Det är i alla fall vackra vyer man får se när man är ute och cyklar det är ro fyllt på något sätt: )

Träningen fortsätter ...

0 Läs mer >>

imag0466 (MMS)

Bästa viggo på morgonen

Bästa viggo på morgon...

2 Läs mer >>

Bröderna Larsson poserar glatt framför kameran : )


Lördagen spenderades i Torsby i hjärtat av Värmland, där det skulle köras backrace, ja det gick alltså ut på att köra så fort man kan upp för en väldigt brant backe x 2 och sen ha så lika tid som möjligt lite kul tycker jag för den som hade minst differans mellan sina tider vann inte den som körde snabbast.

Det var lite svårt att få bra bilder uppför för då kördes det för " allt var tyget höll"  men när de var på väg nedför så gick det bättre : )

Rasmus står breredd med kameran : ) för att få bild på farsan.

Niklas på sin Dnepr ( ja det stavas så )

Backrace i Torsby