1 Läs mer >>


I helgen har det hunnits med en hel del aktiviteter, lördagen började med cykelttur plus löpning direkt efter, sen blev det en mctur till Staberg där det var engelsk bilutställning, nu var det inte bara engelska bilar där utan även en fantastisk fin Shire Häst vilket föll mig väldigt bra i smaken.

En fin röd bil som var väldigt liten... och söt ....

Söndagen spenderades med sonen vi åkte på fotoutställning i Wahlmanska huset där Jens Masimov ställde ut fina bilder var det sen blev det en tur till Lappens för glass, ja morsdagsglass !

Rasmus studerar en av bilderna på gruppen Hökartorget..


Avslutade med en cykeltur bland annat på gamla ridvägar i Österby, och det finns lite blöthål trots värmen : )

När jag kom hem från cykelturen som blev ca 25 km så hade kära maken lagat middag och köpt min favoritglass Dalkullas chokladglass ; ) inte så dum avslutning på en helg ...

Helg med bilutställni...

0 Läs mer >>
I helgen har vi varit nere i småland och firat barnbarnet Novas namngivningsdag. Härligt att se den lilla utvecklas och skratta och göra grimaser. Den 8 juni blir hon 6 månader.


Vackra Rapsfält på vägen ner mot småland: )


Söta Nova : )

Helg med bonusbarnbar...

0 Läs mer >>

imag0278 (MMS)

Nya dojjor inköpta och funkar perfekt var som att springa på moln :-)

Nya dojjor inköpta oc...

0 Läs mer >>
Tog mig äntligen i kragen och trimmade ner Viggo lite, blev en rejäl hög med hår. Till råga på eländet bestämde sig min dammsugare att ge upp precis när jag klippt klart Viggo inge vidare : (Viggo är duktig att stå still men det blir ju  inget fin lir direkt, men lite mer stil blir det på honom i alla fall.


Frisering av hund

0 Läs mer >>

Efter en vecka med konferensresa till Kalmar så var det skönt när veckan gick mot sitt slut, veckorna går fort och det är hektiska dagar på jobbet kul men det går i ett. Därför är det skönt att kunna koppla av genom att träna kroppen. Knoppen jobbar hela dagarna men kroppen är stilla så den behöver få sitt. I dag blev det en tur till gymet och i går simmade jag. Är lite irriterad över att Vasahallen redan gått över till sommartid och inte har bassängen öppen på lördagar då jag haft det som simningsdag. Men man får tänka om nu blir det nog att försöka ta sig upp till morgonsimning på tisdagar eller fredagar för att få simpassen vi får se hur det går jag är ju som bekant morgontrött.
Nåt som är härligt med helger är soffmyset med Viggo efter lite träning eller en promenad som brukar vi ta en eftermiddagslur och mysa i soffan så även idag, därav bilden nedan.


Så var det lördag ige...

0 Läs mer >>

imag0247 (MMS)

Konferens i Kalmar blev en joggingtur på morgonen i solen

Konferens i Kalmar bl...

2 Läs mer >>

Idag blev det sovmorgon med råge har nog sovit 10 timmar i natt men det var behövligt. Planen för dagen är en tur till gymet samt även ett pass simning. Så jag ska strax dra iväg. Fick hjälp av min datakunniga sån att fixa lite med datorn, min gamla hemsida på gundog.se är nu borta för alltid och nu är det bloggen som gäller.
Sonen hjälper mamma med datorn: )
Bäst Viggo myser i soffan !
Viggo myser i soffan

Lördag

1 Läs mer >>

imag0246 (MMS)

Blev en löprunda nu på kvällen jag trotsade pollen och den gick helt okej :)

Blev en löprunda nu p...

0 Läs mer >>

imag0231-1 (MMS)

Cykeltur i vår solen 27 km blev det : )

Cykeltur i vår solen ...