1 Läs mer >>
Ja efter att varit förkyld så fick jag akut tandvärk vilket inte är någon "hit" då jag är väldigt väldigt rädd att gå till tandläkaren. Fick dock ta mig dit i torsdag och det visade sig att jag hade var i en tand, nu hoppas jag på att jag ska bli piggare. Känns fortfarande i tanden men jag hoppas att jag ska slippa dit igen. Det gick bra att fixa tanden men fick ta hjälp av lite lugnande medel för att vi skulle kunna genomföra tandlagningen.Har i alla fall bestämt mig för att ta hjälp för min tandläkarrädsla för det är på tiden att jag gör det. Det brukar ju heta att man ska utmana sina rädslor och detta är en av min stora rädslor så det blir en utmaning det.
 
Det har varit en tuff vecka och orken har inte funnits så Viggo har blivit rastad av husse och lill husse men i går fick matte allt se till att komma ut lite gran i alla fall och det blev en tur i Sveaparken och vi njöt av alla fina färger. Jag det regnade förståss precis som idag men det kan man ju inte göra något åt.
 

Tandvärk :(

0 Läs mer >>
I går tändes ljus för världensbarn i Sveaparken vackert och viktigt!

Ljus för världensbarn

0 Läs mer >>
Har varit förkyld hela vecka och spenderat den mesta tiden liggande och sovande, feber och ont i halsen har satt stopp för någon annan aktivitet. Trist och tråkigt men det är bara att gilla läget.Ska försöka att ta mig ut lite i dag få se om jag piggar på mig. Lite frisk luft kan nog göra susen. Har läst lite böcker under tiden, bland annat Kenneth Gysings bok om löpning som var riktig rolig. Tidigare har jag även läst Malin Ewelöfs bok om löpning som också var mycket bra. Båda kan varm rekomenderas.
 
 
I kväll ska jag försöka ta mig ut och titta på alla ljus som tänds för Världens barn i Sveaparken det brukar vara vackert.

Förkylt : (

0 Läs mer >>
Idag blev det en liten spontan skogtur med Viggo på Brunnsjöberget. Viggo sprang som en tok lycklig över att få vara i skogen. Fick för mig att kolla efter svamp också och det är ju som sagt lite blött i skogen så efter att blivit blöt om fötterna så hittade vi lite trattisar. Jag är ju ingen svampplockare direkt men lite fann vi i alla fall.

Skogstur med Viggo