1 Läs mer >>
 
Ja nu är julen här med julmat klappar och allt som hör till jag inte snön då förståss.. den lyser med sin frånvaro. Blev en löprunda i morse och det var lite kulet och regnigt men skönt att komma i väg. Resten av julafton tillbringas med att äta och sitta i soffan mest så det är nog bra att se till att röra på sig lite i alla fall.
 
Fin julklappar har jag fått också verkar som jag har varit lite snäll i alla fall ;)
God Jul och var rädd om varandra där ute ....
 

God Jul !

0 Läs mer >>
I dag blev det lite julklappshandling och det är intressant att det blir inte alltid som jag tänkt och planerat men det blir liksom bra ändå. Allt behöver inte vara planerat utan lite spontan inköp är inte så dumt. Provade nya inköpta baddräkten och badmössan idag och den funkade mycket bra. Testen av öronpropparna gick så där dom funkade men det känns lite konstigt att ha dem i öronen. Sen tror jag ju inte att de har så mycket flytkraft eller trots vissas kommentarer om detta. I kväll ska jag och sonen på bio och se den andra Hobbitfilmen hoppas att det blir en spännande film så jag inte somnar :)
Kom lite snö idag i alla fall men vi får tyvärr se om den stannar kvar men jag håller tummarna för det i alla fall.
I morgon är planen en löprunda igen men den här gången med dubbar så jag slipper trippa runt på isen ;)
 
 
 

Lördag

1 Läs mer >>
Att simma är en bra sport när det snöar och blåser för fullt ute därför blev det både simning fredag och lördag. Dock börjar mina öron på att protestera mot allt simmande så jag har nu inhandlat öroproppar för att se om det hjälper. 
 
 Det börjar bli mycket saker som man ska ha med när  man simmar så jag glömde att få med öropropparna när jag skulle provsimma dom men får ta det nästa gång. 
puh kanske man skulle ha en assistent som höll reda på all utrustning som ska med? I dag är planen en löprunda i snön men först laddar jag upp med att se skidstafetterna på tv.
 

Simning