1 Läs mer >>
Ovanligt pigg för att vara måndag så det blev lite målat på kvällen.. en tavla blir nog aldrig klar utan kan göras om i det oändliga.. gäller att veta när man är klar om man nu vet det?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kreativ måndag ...

0 Läs mer >>
I Dalarna har vi kråkor och kajor men på Gotland har de Råkor, intressant fågel som ser kul ut tycker jag. Fick bara ett infall att lägga upp bilden från december när vi var i Visby......

Råka?

0 Läs mer >>
Funderar lite på vilka utmaningar det finns att ta sig an detta år ? Ska jag forsätta i Triathlon spåret eller är det något annat som verkar intressant. Funderar på att springa halvmaran i Mariehamn i oktober men vi får se vad kroppen säger om det ?
Senaste dagarna har spenderats nere i småland tillsammans med bland annat lilla Nova vilket är en  energikick med henne blir det som händer just nu viktigare än det som komma skall...en härlig liten tjej!
Nova och jag roar oss lite innan vi ska gå på promenad.
 
Idag blev det lite mera tränat och jag spenderade några timmar i simhallen, simmade och körde lite wetväst.. roligt var det och vi får se om det blir någon simutmaning 2013..
 

2013´s Utmaningar ?

0 Läs mer >>

Sport året 2012

0 Läs mer >>
Lite bilder från Nyårsafton...det blev en liten löprunda, sista för året och lite suddiga bilder på fyrverkeriet genom  fönstret...och lite champange förståss och god mat och efterrätt jag ni vet ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Viggo med sin julklapp en aktiviteringsleksak.
 
 
Och med sin fotbollsspelare: )
 
Nytt År och nya möjligheter vi får se vad 2013 har att bjuda på första ska jag vara lite mera ledig ...
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt År