1 Läs mer >>
Blev en spontan cykeltur på kvällen idag. Vädret var så härligt och jag hade misslyckats med att hitta de kontroller som satts ut av Cykelpasset som är en cykelvariant av Naturpasset i  går då jag gjorde ett försök att hitta några kontroller då jag cyklade en tur till Norn.  Jag  kunde inte för mitt liv hitta en enda kontroll eftersom jag trodde att de skulle se ut som "vanliga" orienteringskontroller men inte då :( det gjorde de inte allls, kan ju vara bra att läsa på lite innan man ger sig iväg ut vilket jag inte hade gjort. Men det blev två kontroller hittade idag i alla fall. Och en cykeltur på Brunnsjöberget i terrängen. Riktigt kul men jobbigt hade sprungit på förmiddagen också så nu är jag lite trött på kvällen.
 
 
 
Brunnsjöberget 5 km spåret
 
Utsikt över Brunnsjön
 
 
 
 

Cykelpasset

0 Läs mer >>
Häromdagen var vi med jobbet och tittade på Strutsar stora fåglar minsann, och intressanta : )
Ett roligt avbrott i arbetet och man lärde sig en hel del om dem..

 
 
 
 

Birdie nam nam ..

2 Läs mer >>
I dag blev det en mctur till Böle mellan Sågmyra och Leksand för att se på Hingstsläpp, en fantastiskt vacker plats visade det sig. Jag har aldrig varit där men det har arrangeras hästsläpp där sedan 40 talet. Trots att det regnade när vi for iväg så var det fint väder där uppe i Böle. Fantastiskt fina hästar men lite lugnare än jag hade förväntat mig men lite gruff blev det i alla fall.
 
 
 
 
 
 

Hingstsläpp i Böle

0 Läs mer >>
I fredags var det dax för studentfirande för Rasmus som tog studenten. En härlig dag med fest och firande..
Rasmus i kören
Rasmus trummar
Johanna och Erik väntar på att Rasmus ska komma ut på skogården
 
Liten blir stor :)

Studentfirande

1 Läs mer >>
I dag sprang jag och dottern Johanna Ludvika Stadslopp i strålande sol. Varmt och skönt var det och lite svårt att vätskeuppladda på rätt sätt. Det är alltid svårt att veta hur mycket man ska dricka innan. Det kändes att det var varmt och blev lite tungt. Men vi tog oss runt båda två och det är ju huvudsaken. Nu gäller det att hitta nya utmaningar att ta sig an.
Jag laddar upp inför loppet i den fina tröjan vi fick :)
 
Johanna med den fina tröjan vi fick :)
Johanna innan start ...laddad ....
Jag också laddad :)
 
 
 
 
 

Ludvika Stadslopp