0 Läs mer >>
 
Fina engelska bilar i Staberg var vi och tittade i helgen. Tyvärr fanns det i år ingen häst där vilket var en besvikelse  förra året hade de en Shirehäst där men det fanns inte där i år så jag fick nöja mig med att titta på bilar i stället.
Mycket fina bilar var det i alla fall.
 
Morsdag i dag och firad blev jag med kaffe på sängen och rosor :)
 
Helgens träning har bestått av ett pass löpning och två cykel, och det har varit fint väder trots att det regnade lite i dag på cykelturen.
Blev en knölig tur i dag på cykel  och jag såg både får, ormvråk och tyvärr en kopparorm ;) ormar är inte mitt favoritdjur så jag trampade på lite extra.....
Lånad bild från nätet jag vågade inte stanna och knäppa kort ; /

 

Helgen

0 Läs mer >>
Det blev en tur till "Skäve" för att se ytterligare ett Kosläpp. Detta handlade mera om kossor som lever i en mer  storskalig miljö. Men kossor är ju ändå kossor :)
 
 
Hade sällskap av mina kära barn på Kosläppet :)
 
 

Kossor Kossor Koss...

0 Läs mer >>
Ja som sagt träning, träning ... det är väl det livet handlar om just nu och när solen skiner och fåglarna kvittrar så är det riktigt trevligt, jag trots pollen då om jag ska gnälla lite. Igår blev det både löpning och cykel men det berodde på att vädret var så fint och det var svårt att hålla sig inne. Nästa vecka är det Tjejruset i Falun som jag och dottern Johanna ska springa så det gäller att toppa formen :)
Igår tittade jag på sändningen från Göteborsvarvet och blev riktigt avundsjuk på de som lyckats få en plast i loppet trots att de hade det varm och tufft i går. Härligt inspirerande i alla fall !
I dag blir det åter ett Kosläpp i dag i Skäve  tillsammans med sonen dotter :)
 
 
 

Träning träning ..

1 Läs mer >>
 
I går åkte jag och maken på Kosläpp i Karbenning som ligger utanför Norberg. Jag har ju en förkärlek för kossor men är samtidigt lite rädd för dem. Står gärna utanför på andra sidan staketet och beundrar dom.
Det var i alla fall härligt att se dem springa ut i det gröna och skutta och stångas. Ren skär glädje ut av att få komma ut hoppas bara att alla kossor fick ha det så bra som dessa ...
 
 
 

Kosläpp i Karbenning

0 Läs mer >>
 
Lilla Nova charmar :)
 
Nova och pappa i soffan :)
 
Maken provar en lite mera miljövänlig sidvagn som han nu lovat sin fru att han ska köra hädanefter ;)
 
På hemvägen från Småland stannade vi vid sjön Tåkern som är en välkänd fågelsjö, här ser vi en grågås tror jag :)
En tärna
 
Jag lite träning har det dock blivit i alla fall en joggingtur i Värnamo och i går en cykeltur:)
 
 
 

En tur till småland