0 Läs mer >>
Ja det kan ju vara en anledning till att man ger sig ut i skog och mark, och det funkar väldigt bra. Naturen har enligt vissa en läkande kraft och jag har en benägenhet att hålla med. Sen att man får sällskap ut är ju ännu trevligare. Behovet av att vara ute i ljuset ökar så här års så det gäller att passa på på helgerna. I dag blev det en tur upp på Nibbleberget igen och det blev mörkt innan vi tog oss ner från berget. Spännande var det men det kan ju vara bra att träna på lite "mörkergående".
 
Även förra helgen blev det en tur till Hovran för att se om det var några fåglar kvar. De tappra svanarna låg kvar i sjön och det kändes kallt att se dom ligga i vattnet men de verkade vara vid gott mod. Några små fåglar hittade jag också och även hacke hackspett som var lite blyg och ville helst inte vara med på bild.
 
Tappra svanar i sjön
 
Tittar men noga ser man hacke hackspett titta fram bakom stammen ...
 
Blåmes ...
 
 

Att rensa tankarna...

0 Läs mer >>
Lördagen så tog jag och sonen en promenad till Nibblebergetstopp och där grillade vi korv. En trevlig utflykt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen

0 Läs mer >>
Ja ska väl inte ta i så jag spricker men efter ett positivt besök hos Kiropraktorn idag så ser det ljusare ut än på länge. Visade sig att min höft var sned igen och inte så konstigt att höger knät börjat krångla. Har ju varit så här tidigare för ca 1,5 år sen så vet av erfarenhet att det blir bättre. Vila i dag och kanske i morgon och stretcha så kan jag börja springa igen.
Provade cyklar när jag var i Motala vem vet kanske blir det en Vätternrunda någon gång eller kanske en halv i alla fall :)
 
 

Ser ljust ut...

0 Läs mer >>
Efter att haft lite extra ledig torsdag och fredag och spenderat fredagen mestadels i Gävle för att se sonens avslutningscermoni så fick lördagen börja med simning. Ganska skönt att komma i väg efter frukost ja inte allför tidigt då men i alla fall. Funkar fortfarande inte att crawla så bra men jag kämpar på. Blir andfådd och trött i alla fall och det är ju alltid  något.
 
 
 
 
 
 

Utmarsch från regementet

Lördag

0 Läs mer >>
provar att tejpa mitt knä och hoppas att jag är på rätt väg. 
 
 

Tejp

0 Läs mer >>
Ja kanske är  det hösten handlar om sumera och ladda om ? Vet inte men just nu känns det så mörkret närmar sig och det är inte riktigt min årstid. Det gäller att hålla i gång och sätta upp nya mål för nästa år. Mitt knä har gjort sig påmint igen och det är nog dags att ta tag i knät så att säga... Försöker stretcha så mycket jag kan och ska försöka låta bli att ge mig ut på någon längre runda just nu. Jag sprang i lördags och det funkade ca 4 km och sen gjorde knät sig påmint igen  mycket trist ...
Kollat lite på bloggar om tips och vi får se om jag får till något som kan hjälpa.
 
http://www.linabjorkskog.com/traning/behandling-for-loparkna
 
http://www.youtube.com/watch?v=eG35Fwkmotg#action=share
 
Har i alla fall klarat av ett intervallpass på Brunnsjöberget i dag och det verkar som att knät höll för det :)
 
Nya mål var det  jag har anmält mig till Stockhom TunnelRun ett engångslopp i tunnlarna som bildar Norra Länken det blir spännade att se hur det blir, loppet går av stapeln i november 2014.

Att ladda om..