0 Läs mer >>
I bland kommer livet i mellan och man får ändra sin planer. Det blev inget Stockholm Halvmarathon för mig i år. Men då får man ta nya tag och sikta in sig mot andra mål. Broloppet i Motala får bli nästa mål och även det ett halvmarathon och den 6 oktober är det dax. Maken och dottern ska också med och de ska springa 5 km.

I bland blir det i...

2 Läs mer >>
eller målet börjar närma sig kanske mera stämmer. Det stora målet för hösten närmar sig med stormsteg, Stockholm Halvmarathon står för dörren den 14 september är det dax. Favorit i repris kanske jag vet inte men målet är att hinna runt lite snabbare denna gång och ha mindre ont efteråt. Lite uppladdning skedde i onsdags när jag, kära maken och Johanna sprang The Run i Falun. Ett kuperat terränlopp visade sig detta vara med upploppet i slutet av den ökända "mördarbacken". Gick helt okej trots kuperingen och alla tog sig i mål.
Här ses Tomas, Johanna och vår supporter Erik innan starten.
 
 
 
Annars får jag väl erkänna att hösten är här eftersom vi hunnit in i september månad. Jag hoppas på en solig höst så vi får mycket ljus...
 
I helgen var jag och maken och tittade på motorcyklar i Karlskoga mycket motorsurr blev det men en skönt avbrott med lite minisemester..
 
 
Jag kan förstå till viss del att man kan tycka det är kul att köra motorcykel men att vilja sitta eller ibland ligga bredvid i sidvagnen det är för mig en gåta. Måste vara modig män och kvinnor som ägnar sig åt detta. Fick se nån trilla av också men inga allvarligare skador i alla fall.
 
 
 
 

Mot målet