0 Läs mer >>
  
 
Blev lite fågelspaning i går vid Hovran och fick precis se Havsörnen innan jag skulle gå hem. Det har blivit lite löpning också den senaste veckan trots att i dag är en riktig skit dag men det är väl bara att ta en ny dag i morgon och hoppas att det blir bättre. Cykeln är inlämnad på service också så snart kan det bli premiärtur för säsongen.
   

Örnen flyger

0 Läs mer >>
Ja det har blivit många promenader på sista tiden och det är lite tomt utan vår fyrbenta vän. Har blivit promenader både med sällskap av dottern och själv och det är skönt att komma ut. I dag väldigt blåsigt dock men skönt ändå. Har försökt träna lite annat också men var i en tand ha satt stopp för lite hårdare pass. Har anmält mig till Tjejruset i Falun den 22/5 tillsammans med dottern så det är allt dags att börja träna löpning. Får se om jag kommer ut i helgen nu när tanden förhoppningsvis är bättre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Promenader ...

2 Läs mer >>
Provat nya skorna och dom funkade bra. Men det blev en bister promenad idag det kom till och med lite snö på slutet. Hoppas på att förkylningen skall släppa helt så det går att börja jogga lite smått snart.

Provat nya skorna....

2 Läs mer >>
Vår kära Viggo har fått somna in och just nu är det lite tungt. Han blev sämre och sämre och det får ses som en lättnad för honom att slippa ha ont och må dåligt.
Men så tomt det blev och tyst och tråkigt :( men livet går vidare och tröstar mig med att det var rätt beslut och att han har det bättre nu...
 
 

Vår fyrfota vän ha...

1 Läs mer >>
Trots sjukdom och elände så har det ändå tränats en del i mars månad. I dag har varit en lite bättre dag och det känns som jag snart är åter från sjukdom. Dock sitter hostan i så det kan dröja några dagar innan det blir någon konditionsträning. Blev i alla fall en promenad med Viggo och dottern idag :)
 
 
 

Lite träning har d...