Orsa Bajk´n


I går på självaste midsommarafton bar det av till Orsa och Orsa Bajk´n en mountainbiketävling, lite naivt hade jag och min kollega anmält oss, med villfarelsen att det skulle gå mest på skogsvägar. Det visade sig att det inte gick speciellt mycket på skogsvägar utan majoriteten av de  25 kilometrarna gick på stigar, med lera, djup och lös sand stenar rötter ja ni vet sånt som finns i skogen och som om man tänker efter är underlag som man kör moutainbike på. Blev väl lite som en chock för mig och jag tog mig runt på min envishet. Vissa partiera var det rena rama stupen nedför och uppför med sand och rötter och stenar som det nästan inte gick att gå i.
 Jag är djupt impad av dessa förare som kastar sig utför dessa stup utan att tveka.

Så här såg de ut innan start och jag kan ju informera om att jag hade vettet att ställa mig längst bak för att slippa bli över cyklad. Förövrigt en possition som jag höll genom hela loppet : )


Äntligen i MÅL!!!
Jag passar på att tacka min supporter och teamchef och tillika make Tomas för att han orkade vänta på att jag skulle ta mig i mål samt även min kollega Eva som också fick stå i målet och vänta.Fanns kändisar i leden, Anna Haag sprang i på en 4:e plats i klassen för 15 km löpning.
Ja det blev en lite annorlunda midsommarafton : )


Kommentarer:

1 Kicki:

skriven

Åh, kära jösses vad du hittar på för att köra slut på dig. Räckte det inte med Vansbrosimmet för att visa att du kan?

Misstänker att det är vilodag idag.

Ha en fortsatt skön helg, på det lite mer vanliga sättet.

Kicki

2 Yvonne:

skriven

Duktigt gjort!
Det är tur tur att du ska måla nu, kroppen måste få vila ibland också. ;-)

Kommentera här: